fbpx

1. Pertukaran oleh Pelanggan (Barang Rosak)

Semua deskripsi produk, maklumat dan bahan yang dipaparkan di laman web dan juga facebook disediakan ‘sebagaimana adanya’ dan tanpa jaminan nyata, tersirat atau sebaliknya apa pun yang timbul.

Imej produk seperti yang dilihat di laman ini sedikit berbeza daripada produk sebenar yang anda terima. Kami tidak akan menerima sekiranya ada pertukaran dengan alasan yang tidak munasabah seperti warna sebenar tidak sama dalam gambar dan mahu menggantikan kain lain kerana tidak seperti yang dijangkakan.

Kami memberi jaminan kain yang mengalami kecacatan atau tersalah item (kesalahan dari pihak kami) selepas pembelian dalam tempoh 3 hari barang diterima. Permintaan tukaran barang yang melebihi tempoh tidak akan diambil kira dan akan dihantar balik kepada pelanggan.

Jika item yang anda terima ROSAK  sila hubungi kami di :
WhatsApp : 014 – 3118848
Email : nailiholdings@gmail.com

Sertakan nombor pesanan anda, butiran produk dan alasan untuk penukaran, sama ada anda memerlukan bayaran balik atau penggantian item.

Setelah menerima produk, kami akan menelitinya dan kami akan menasihati anda mengenai status penggantian atau bayaran balik (jika ada) melalui e-mel secepat mungkin.

Sekiranya produk yang dipulangkan tidak rosak, kami atas budi bicara kami memutuskan untuk tidak membaiki, menggantikan atau mengembalikan produk anda dan / atau kami mungkin mengharuskan anda membayar semua kos penghantaran yang munasabah dan kos servis pada yuran standard semasa kami.

 

Close Menu
NailiExclusive

FREE
VIEW